Frokosten falt i smak
Lørdagen våknet Vild-gjengen til utsikten over Vågsfjorden og en klassisk Thon Hotels-frokost hvor vi etterstreber å servere bærekraftig mat med høy kvalitet, og med noen lokale innslag.
- Frokosten var veldig bra! Det var smoothies, frukt-shots, mye pålegg, egg, bacon, svele og småkaker. Det var mye som falt i smak, sier Eva.
- Og ikke minst ferskpresset appelsinjus, skyter Thea inn. Det var veldig bra. Føler at det er litt typisk hotell å være gjerrig på jusen, men her var det veldig bra.
Workshop med fjordutsikt
Første del av lørdagen hadde gjengen satt av til en intern «kick-off» hvor de skulle fastsette bedriftens mål for året
- Vi fikk låne hotellets konferansesenter, som har utsikt over fjorden. Vi hadde satt av litt tid til å gå gjennom fjoråret og sette nye mål for det nye året. Det var fine lokaler, digg og lyst. Det var også veldig fin utsikt utover fjorden. Vi hadde alt vi trengte av utstyr og fasiliteter. Det var også servering av småkaker, yoghurt, granola og litt forskjellig godsaker, forteller Eva.