Slik lager vi den gode Thon-frokosten

Her er grepene som løfter frokosten til nye høyder.

Thon Hotels er kjent for eksepsjonelt god frokost. Ikke bare blir hotellene våre stadig trukket fram i kåringer som Twinings Best Breakfast Award, men også gjestene våre forteller at den gode frokosten er noe av det beste med å bo på våre hoteller. 

Så hva er egentlig hemmeligheten bak Thons frokostsuksess? 

Lokalt og kortreist

Målet om å tilfredsstille alle ganer stiller naturligvis krav til utvalget. 

På frokostbufféen hos Thon Hotels vil du derfor alltid finne både varme og kalde retter, samt en god blanding av søt bakst og friske grønnsaker. 

I tillegg til det store utvalget, kan du forvente flere kortreiste innslag. Vi ønsker at gjestene skal merke at de er der de er, også når de spiser frokost.

Befinner du deg nord i landet, på Thon Hotel Kautokeino, vil du derfor finne reinsdyrpølse på bufféen, mens du på Thon Hotel Svolvær blir tilbudt rykende ferske croissanter fra hotellets eget bakeri. 

Thon Hotel Ålesund vil den gode lokale Strandaskinka ligge dandert, og i Oslo, på Thon Hotel Storo, kan du forsyne deg av honning fra Thons egne bikuber.

Frihet på kjøkkenet

Som en del av det store utvalget, dukker også kokkenes egne spesialiteter opp. Kjøkkensjefene får selv sette sitt preg på frokostbufféen, og matgleden er stor - det synes på bufféene rundt omkring i det ganske land. 

Thon Partner Hotel Victoria Hamar har kokkene spesialisert seg på flerfoldige salater av forskjellig slag, på Thon Hotel Nordlys i Bodø lager de eplegrøt, mens de på Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen byr på kjøkkenets egne roastbiff og røkelaks. 

Hyggelige omgivelser

For at gjestene skal få en så god start på dagen som mulig, er frokostsalene ofte det fineste rommet på hotellet. 

Flere av hotellene har utsikt fra frokostsalen, der du kan nyte omgivelsene og glede deg over en ny dag. 

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn avtalekode.