Thon Hotels er kjent for eksepsjonelt god frokost! Ikke bare blir hotellene våre stadig trukket fram i kåringer som Twinings Best Breakfast Award, men også gjestene våre forteller at den gode frokosten er noe av det beste med å bo på våre hoteller.
Hva er egentlig hemmeligheten bak Thons frokostsuksess? Ifølge mesterkokk Filip August Bendi, er den like enkel som den er genial:
– Vi har et mål om at alle gjestene skal finne noe de like på buffeten, sier han. – Og da sier det seg selv at det blir mye godt!
I januar kom han på andreplass i det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or. Nå er mesterkokken tilbake hos Thon Hotels, der han blant annet er kreativ utvikler for frokostbuffeten.
Lokalt og kortreist
Målet om å tilfredsstille alle ganer stiller naturligvis krav til utvalget.
På frokostbuffeten hos Thon Hotels vil du derfor alltid finne både varme og kalde retter, samt en god blanding av søt bakst og friske grønnsaker.
I tillegg til det store utvalget, kan du forvente flere kortreiste innslag.
– Poenget er at gjestene skal merke at de er der de er, også på frokosten, forklarer Bendi.
Befinner du deg nord i landet, på Thon Hotel Kautokeino, vil du derfor finne reinsdyrpølse på buffeten, mens du på Thon Hotel Svolvær blir tilbudt rykende ferske croissanter fra hotellets eget bakeri.
På Thon Hotel Ålesund vil den gode lokale Strandaskinka ligge dandert, og i Oslo, på Thon Hotel Storo, kan du forsyne deg av honning fra Thons egne bikuber.