5 velsmakende grunner til å bestille kurs og konferanse hos Thon Hotels Hjemmelaget, økologisk og kortreist: Dette er vår oppskrift på en vellykket konferanse.
Brasserie Ceres: Med fellesskap på menyen Restauranten Brasserie Ceres på Storo tilbyr en variert delemeny basert på kortreiste og sesongbaserte råvarer.
Grotten øl- og vinbar: Nykommer skaper begeistring i Oslos matjungel Intim vinbar møter kokkekunst på høyt nivå i Henrik Wergelands gamle nabolag i Oslo.
Osteria della Nonna – italiensk restaurant i Oslo sentrum På denne restauranten får du rettene du ville blitt servert hos din italienske bestemor.
Her får du en smak av Italia Restauranten Rifugio della Nonna byr på italienske spesialiteter laget på lokale råvarer.
Thon-kokkens frokostfavoritter: Cecilie Kirkebø Bli kjent med kjøkkensjefen på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen – og la deg inspirere av hennes favoritter.
Fra Bristol til Bocuse d’Or – Som kokk blir du aldri ferdig utlært, sier soussjef Alexander Gureev. Han har tatt en pause fra kjøkkenet på Hotel Bristol for å representere Estland i (...)