En magisk helaften
Tilbake på hotellet var det duket for en smakfull opplevelse i hotellets restaurant Brasseriet, der det ble servert en femretters med vinpakke i et slags dele-konsept, der alle retter deles på bordet. Med hvite marmorbord, fargerike stoler og eget vinhjørne, var det nærmest som å være i Frankrike, bedyrer vennegjengen.
– For mange av oss var middagsopplevelsen kanskje det beste med hele oppholdet. Det var så gjennomført, og ekstremt mye god mat. En skikkelig helaften, sier Charlotte.
Til middag ble det blant annet servert blåskjell, laksetataki, torsk, spekemat og lam, før det ble trillet ut en kaketralle til dessert.
– Den kaketralla var en helt sykt morsom opplevelse, og et blikkfang gjennom hele kvelden. Det er ikke ofte man kan velge dessert på den måten, og i tillegg få smake på så mange lekre kaker, sier Nora.
– Og så var det skikkelig idyllisk å ha solnedgangen rett utenfor vinduet, legger Sanna til.
Drømmer om å dra tilbake
Med en perfekt kombinasjon av by og natur, og et program fylt av fartsfylte aktiviteter, god mat og luksuriøs avslapping på hotellrommet, har gjengen på syv storkost seg på tur.
– Det har vært en kjempeopplevelse – en drømmehelg fra start til slutt! Vi kommer ikke til å glemme denne turen, sier Charlotte, og legger til at det å sjekke inn på hotell ga mersmak etter å ha vært på teltferie to somre på rad.
– Om dere har mulighet til det, anbefaler vi andre vennegjenger å gjøre det samme.
– Det er verdt å spare litt ekstra for å få en opplevelse som denne.